menu

Trainer, Philip La Rose

Philip La Rose is trainer bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Philip La Rose

Wat doe je binnen YSE? 

Binnen YSE ontwikkel, geef en verbeter ik trainingen voor ontwikkelprogramma’s van zowel intercompany als incompany traineeships.

Voor welke training mogen we je uit je bed bellen en waarom? 

Voor de training Verbaal Meesterschap van Remco Claassen, omdat hij in staat is om je bijna 13 uur lang op het puntje van je stoel te laten zitten. Hij leert je hoe je jouw boodschap op een natuurlijke wijze zo kan overbrengen dat mensen iets doen, laten of nooit meer zullen vergeten. Een onmisbare vaardigheid in het trainersvak.

Waar ben je trots op? 

Mijn keynote lezing over persoonlijk leiderschap in het voorprogramma van Duncan Stutterheim in het DeLaMar Theater.

Hoe vind je het om voor YSE te trainen? 

Ik vind het leuk en inspirerend om voor YSE te trainen. Het trainen voor YSE zie ik als een resultaat van wat mijn traineeship mij heeft opgeleverd. Ontdekken waar je kracht ligt en daarnaar gaan handelen. Dat is waar ik graag mijn bijdrage aan lever middels het trainen.

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise? 

Mijn kracht ligt in het persoonlijk maken van de trainingen door veel vanuit persoonlijke ervaring te trainen. Mijn expertise ligt op het gebied van persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Ik ga graag de diepte in met deelnemers, maar ben altijd op zoek naar balans met wat flauwe grappen.

Wat vind je het leukst aan trainen voor YSE?

Het leukste aan trainen voor YSE vind ik het werken met Young Professionals. Een groep met een hoge ontwikkelingsbereidheid, enthousiasme en bevlogenheid.

Blogs:

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op