menu

Projects Professional, Erik Chömpff

Erik is Project Professional alumnus.

Naar LinkedIn

Erik Chömpff

Wat ben je na je YSE tijd gaan doen?
Ik ben momenteel werkzaam als projectmanager bij NS Retail. In mijn laatste opdracht bij NS Retail merkte ik dat ik het een ontzettend leuke organisatie vind met veel kansen voor jonge mensen en een plek waar je snel verantwoordelijkheid krijgt. Toen er een nieuwe projectmanagers afdeling werd gestart wist ik dat ik daar wou uitstromen.Als projectmanager bij NS Retail voer ik projecten uit op het gebied van veiligheid, commercie en HR over alle winkels in onze formule (Kiosk, Stationshuiskamer, Railcatering, Julia’s, AH to go en Rituals). Je moet dan denken aan hoe verhogen we de veiligheid in de winkels of hoe zorgen we ervoor dat mensen met nog meer plezier bij ons werken. Hierbij is de uitdaging dat je werk impact heeft op meer dan 200 verkooppunten en 3000 collega’s.

Wat heeft het Projects Professional programma je gebracht?
Het heeft mij richting gegeven in mijn carrière (wat wil ik en hoe moet ik daar komen) en veel inzicht gebracht in hoe ik functioneer op de werkplek. Ik was hiervoor wel zelf bezig met professionele ontwikkeling maar dit was toch wel weer een niveau dieper. In je opdrachten en bij YSE leer je veel nieuwe mensen kennen en om dan constant bezig te zijn met je eigen ontwikkeling maak je snel en veel stappen. Je coach en de trainingen zorgen ervoor dat je constant beter wordt.

Wat mis je het meest aan YSE?
De leuke collega’s en mijn coachgesprekken. Het is echt heel gezellig om met zijn allen op vrijdag bij elkaar te komen en de week door te nemen, gezamenlijk aan projecten te werken en van elkaar te leren. Als je vastloopt in je werk kan je altijd wel bij iemand terecht en dat is echt top.

Wat is jouw gouden tip voor iemand die twijfelt aan het Project Professional programma?
Niet twijfelen. Mocht je de mogelijkheid krijgen om aan de slag te gaan is het echt een mooie kans om veel organisaties te zien en met je persoonlijke en professionele ontwikkeling bezig te zijn. Ik heb zelf echt richting aan mijn carrière kunnen geven en daarna meteen stappen kunnen maken.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op