menu

Projects, Thomas Robers

Thomas Robers is alumnus van ons Projects traineeship.

Naar LinkedIn

Thomas Robers

Wat ben je na het Projects traineeship gaan doen?
Na YSe ben ik bij een projectbureau / consultancy gaan werken die deels valt onder dezelfde holding als YSE, Powered by Meaning. Ik ben in de familie gebleven dus! Projectmanagement beviel mij goed maar ik wilde graag ondernemender aan de slag. Bij Next2Company begeleiden we bedrijven bij het opzetten van nieuwe business proposities, met meervoudige waard creatie ofwel op het duurzame- of het sociale vlak.

Wat heeft het Projects Traineeship jou gebracht?
Voor mij was YSE de ideale start van mijn werkende leven. De kans om in korte tijd meerdere bedrijven te zien in combinatie met de fijne begeleiding bij YSE is waanzinnig leuk en leerzaam. De terugkomdag op vrijdag is niet alleen heel gezellig met de mede-ysers, maar ook ideaal om vanuit een helikopterview te reflecteren op je opdracht en de ervaringen van anderen te horen. Via Projects heb ik op hele uiteenlopende divisies gewerkt. Ik deed een circulaire opdracht, een supply chain opdracht en een IT opdracht. Ik leerde ook dat verschillende sectoren niet eens zo ver uit elkaar liggen, je projecteert toch een projectvisie (of ondernemende visie) op een bepaalde divisie en de activiteiten die daar plaatsvinden.  

Wat mis je het meeste aan YSE?
Ik mis de collega’s! Leuke wandelingen op vrijdag, trainingen en uit de hand gelopen borrels!

Wat is jouw gouden tip voor iemand die twijfelt aan het Projects Traineeship?
Als je een ambitieuze én leuke plek zoekt om je carrière te beginnen,  waar je super begeleid wordt door mensen die niet direct verbonden zijn aan je dagelijks opdrachten, dan is YSE de plek. Voor Projects specifiek kies je voor de meest generalistische tak. Verwar dit niet met een traineeship voor mensen die niet weten wat ze willen, maar zoek naar de aanknopingspunten: Wat vind jij leuk aan projectmanagement? Processen, mensen, inhoud, analyses etc.?

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op