menu

Circular, Suzanne Schouten

Suzanne is alumnus van ons Circular traineeship.

Naar LinkedIn

Suzanne Schouten

Wat ben je na jouw YSE traineeship gaan doen?
Ik ben nu Process Information Manager bij Vanderlande Industries. Dit is een rol waarin ik allerlei verbeter initiatieven binnen de Supply Chain en de fabriek mag stroomlijnen, faciliteren en zelf mee mag bedenken en opzetten. Een erg diverse rol waarin de kracht van verbinden centraal staat in zowel strategische, tactische als operationele vraagstukken.

Wat heeft het Circular Traineeship jou gebracht?
Vrienden sowieso! Maar vooral ook heel veel kennis over wat ik wil, wat ik fijn vind, waar ik goed én niet goed in ben. Zonder dit traineeship had ik nooit zo duidelijk voor ogen kunnen hebben wat ik zocht noch de juiste denkwijzes/vaardigheden gehad om dat vraagstuk zelf op te lossen.

Wat mis je het meeste aan YSE?
De chaotische maar energieke drive van alle YSE'ers om overal iets moois en vooral leuks van te maken en het altijd aanwezige vangnet als je éven niet meer weet hoe je iets moet aanpakken. 

Wat is jouw gouden tip voor iemand die twijfelt over het Circular Traineeship?
Twijfels? Wie twijfelt er nou over YSE? Grapje ;-) Als je twijfelt; praat met YSE'ers en alumni over dit traineeship, en praat ook vooral met andere trainees van andere organisaties wat zij vinden van het concept "traineeship"; dit verschilt nog al eens per organisatie. Vraag jezelf af of je zekerheid of onzekerheid wilt, of je bereid bent dingen te doen die je nog nooit eerder hebt gedaan en die je misschien op het eerste oog niet leuk vindt. En vooral; vraag jezelf af wat je over jezelf wilt leren! Wat betreft Circulair als onderwerp; ik heb zelf weinig écht circulairs gedaan tijdens mijn YSE-tijd, maar wel veel geleerd over proces-optimalisatie, strategie-vorming en innovatie, en ik denk dat dit in veel circulaire opdrachten centrale thema's zijn. Als dit bij jou past, denk ik dat je al snel aan het goede adres bent!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op