menu

Projects, Wytske de With

Wytske de With is alumnus van ons Projects traineeship.

Naar LinkedIn

Wytske de With

Wat ben je na je Projects traineeship gaan doen? 
Ik ben uitgestroomd bij mijn laatste opdracht als digital expert / project managment officer bij de afdeling Customer Interaction, Enabling & Digitization bij ABN AMRO. Deze rol ben ik blijven uitvoeren, maar nu met iets meer focus op digital expert. Dit klinkt allemaal heel fancy, maar nu weet je nog niet wat ik doe. De rol als digital expert is vergelijkbaar met een soort interne consultant: enerzijds ondersteun ik het management van de afdeling vanuit mijn pmo rol vooral gericht op de interne marketing van onze afdeling binnen de bank, anderzijds help ik het inhoudelijk mee bij het team dat klant worden via de mobiel bankieren app mogelijk maakt (een soort business analisten rol).

Wat heeft het Projects Traineeship jou gebracht?
Heel veel! Ik denk dat ik vooral geleerd heb om mijn plekje te vinden in het werkende leven. Persoonlijk begon ik met hoge verwachtingen aan mijn carriere, vers uit de studiebanken: kom maar op! Oeps dan loop je toch in het begin tegen dingen aan als verwachtingen, ambities, resultaten (of resultaten die uitblijven), samenwerkingen met mensen die heel anders zijn dan jij etc. Soms was dit super leuk en soms was dit ook super stom of zelfs zwaar..  maar het was fijn om altijd een coach en heel veel leuke collega's achter je te hebben staan als vangnet. Een luisterend oor, advies of nog beter met hele goede borrels en feestjes!

Wat mis je het meeste aan YSE?
De leuke collega's! Iedereen is stuk voor stuk enthousiast, mega geïnteresseerd en goed in wat hij/zij doet. Vroeger moest je in projectgroepjes nog wel eens kiezen: ga ik voor gezellige aanwinsten of de meer inhoudelijk gedreven studiematen. Hier heeft iedereen het gewoon allebei, top combi!

Wat is jouw gouden tip voor iemand die twijfelt aan het Projects Traineeship?
Probeer het gewoon! Ik weet nog dat ik in de trein naar mijn selectiedag nog lichtelijke paniek had: ohnee ohnee kan ik dit wel. Nou blijkbaar wel! En uiteindelijk liep het toch allemaal heel anders dan verwacht. Dus sta je open voor nieuwe situaties, verschillende soorten organisaties, diverse vraagstukken en persoonlijke groei? Solliciteer dan nu!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op