menu

WeShareTalent, Rennie Minzinga

Rennie is trainee bij WeShareTalent

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Rennie Minzinga

Waarom heb je gekozen voor het traineeship van WeShareTalent?

De keuze voor WeShareTalent begint met de filosofie achter de organisatie. In plaats van denken in termen van concurrentie of beperkingen en organisatiegrenzen, leeft WeShareTalent in de gedachte van ‘samen kunnen we meer’. Door kennis buiten je eigen organisatie te durven delen bereik je volgens mij veel meer. Daarnaast voert de ondernemende mindset de boventoon binnen WeShareTalent. Ik vind ondernemen geweldig en krijg alle kansen om mijn eigen bedrijf richting burn-out preventie te laten groeien naast het traineeship.

Waar ben je trots op?

Mijn vermogen om te dromen. In de toekomst zou ik heel graag directeur willen zijn van een innovatief creatief theatertje en daarnaast als docent dansen inzetten om mensen te helpen met stress om te gaan.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn oog voor de mensen om me heen. Daardoor krijg ik mensen gemakkelijk mee in nieuwe plannen of ideeën.

Als je één week de baas van WST zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik ken een organisatie waar elke vrijdag een (sport)masseur aanwezig is, die door elke medewerker een half uurtje geboekt kan worden. Dat zou ik wel voor YSE willen regelen.

Wat zou jouw droomproject zijn?

Het lijkt me heel vet om organisaties uit de creatieve industrieën (bv. Concertebouw, Nationaal Opera & Ballet) aan te laten sluiten bij WeShareTalent. Daarnaast wil ik graag een rol als accountmanager te vervullen.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Mijn afspeellijst staat vol met dansnummers, uiteenlopend van klassiek en jazz tot Zuid-Amerikaans. Nu staat Alvaro Soler – Loca bovenaan.

Waar ben je in het weekend te vinden?

In Friesland, waar het tempo ietsje lager ligt en er meer ruimte is of met vrienden bij een leuk salsa- of dansfeestje.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik kan het vast wel.

Blogs:

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op