menu

Public, Pytrik Dijkstra

Pytrik is young professional in ons Public traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Pytrik Dijkstra

Waarom heb je gekozen voor het Public traineeship?

Tijdens en na mijn studie Culture, Organization and Management, heb ik veel nagedacht over wat ik nou eigenlijk wilde gaan doen. Waar mijn interesses liggen? Dat had ik voor mezelf vrij duidelijk. Al ben ik een type die erg veel dingen ontzettend interessant vind, en graag nieuwe uitdagingen aangaat. De gemene deler hierin is dat ik het (sociaal)-maatschappelijke doel voorop stel. Zo heb ik tijdens het schrijven van mijn scriptie middelbare scholieren geholpen met de voorbereiding op hun examens, mensen met schuldenproblematiek ondersteund om overzicht te krijgen in de veelal chaotische administratie en ondertussen een onderzoek verricht in een zorginstelling naar zoal de invloed van verandertrajecten voor bewoners en verzorgenden. Deze sterke drive, mijn studieachtergrond in verandermanagement, plus de nieuwe uitdagingen binnen de publieke sector, hebben voor mij de doorslag gegeven om te kiezen voor het Public traineeship.

Waar ben je trots op?

Op mijn sociale drive en positieve energie.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn leergierigheid en open houding richting nieuwe uitdagingen en avonturen, het structureren van allerlei informatie, met daarnaast de capaciteit om mensen te verbinden.

Als je één week de baas van Public zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Eén week maar? Dan zou ik een dag met het team organiseren om nooit te vergeten. Zo’n wipe-out activiteit, of Takeshi’s castle lijkt me interessant om de boel eens lekker op te schudden.

Wat is jouw droomproject zijn?

Een project te doen binnen een gemeente waarbij je nauw betrokken bent bij een sociaal-maatschappelijk probleem, iets dat speelt binnen een regio of wijk, en dichtbij de doelgroep staat in een regie-voerende rol.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Spotify gaf aan dat ik ongeveer 30 volledige dagen naar muziek heb geluisterd het afgelopen jaar, verdeeld over allerlei genres. Het meest beluisterd? Kevin Morby denk ik, waarbij Parade een nummer is waarbij je lekker weg kan dromen.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Zeker niet thuis op de bank, maar vooral buiten spelen, tenzij het zondagavond is….

Blogs:

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op