menu

Digital, Anne Alsem

Anne is Young Professional in ons Digital traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Anne Alsem

Waarom heb je gekozen voor het Digital traineeship?

In mijn master Digital Business heb ik veel geleerd over innovatie, digital marketing en nieuwe technologieën. Dankzij YSE kan ik bij diverse organisaties projecten doen om te werken aan de impact van deze veranderingen. In combinatie met het trainingsprogramma is het YSE traineeship voor mij de perfecte mogelijkheid om mezelf zowel persoonlijk als inhoudelijk verder te ontwikkelen. Maar wat uiteindelijk echt de doorslag gaf, is de positieve energie en informele sfeer bij YSE.

Waar ben je trots op?

Op mijn enthousiaste, behulpzame karakter.

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise?

Met een scherpe analytische blik weet ik snel wat er speelt. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te verbinden en ben ik goed in het aanbrengen van structuur om zo snel mogelijk tot een goed resultaat te komen.   

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Het lijkt me leuk om technologie gebruiken om nieuwe producten/diensten te ontwikkelen en verbeteren en een schakel te zijn tussen IT en de business.   

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Henk Dissel met ‘Stap voor stap’ is een van mijn favoriete nummers, zeker nadat ik hem live heb gezien bij het Mega Piraten Festijn. 

Waar ben je in het weekend te vinden?

In de winter in een karaoke-bar of een gezellig eetcafé, in de zomer in het Westerpark of op een terrasje met vrienden of familie.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Durf te vragen, juist als je nieuw bent in een organisatie.

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op