menu

Projects, Valerie Kerstholt

Valerie is Young Professional in ons Projects traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Valerie Kerstholt

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship?

Mijn interesse heeft altijd op veel verschillende gebieden gelegen. Tijdens mijn studies Bedrijfskunde en International Management merkte ik aan mezelf dat ik het moeilijk vond om voor 1 richting te kiezen die ik heel erg leuk vond, want er zijn zoveel dingen leuk! Daarom besloot ik dat ik graag een project management traineeship wilde volgen, om zo twee jaar lang de kans te krijgen verschillende bedrijven en verschillende opdrachten te beleven, en mezelf verder te ontwikkelen aan de hand van het trainingsprogramma. Daarnaast is YSE een ontzettend gezellig, jong en energiek bedrijf, waar je veel persoonlijke begeleiding krijgt en een groot (sociaal!) netwerk opbouwt, dus voor mij een ideale start van mijn professionele leven!

Waar ben je trots op?

Trots ben ik op het feit dat ik me de afgelopen jaren op zoveel verschillende plekken thuis heb mogen voelen, of dat nou in Europa, Azië of Canada was. Ook al vroeg ik me elke keer de eerste paar weken af waar ik nu weer aan begonnen was, toch bleef ik altijd dicht bij mezelf en ontdekte in de nieuwe omgeving met een open en positieve houding. Daarnaast ben ik vooral dankbaar voor en trots op mijn ontzettend lieve familie en vrienden, die me altijd steunen.

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise?

Met mijn resultaatgerichte en betrokken houding ben ik een stabiele factor binnen een team, die zowel oog heeft voor het resultaat als de persoonlijke relaties binnen teams en organisaties. Ik doorzie snel wat er speelt en probeer op een positieve manier een oplossingsgerichte aanpak toe te passen. 

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Als ik één week de baas zou mogen zijn van YSE, zou ik iedereen het liefst meenemen naar een afgelegen locatie in de bergen, om te werken aan teambuilding, sportieve activeiten te ondernemen in de buitenlucht en vooral heel veel plezier te hebben met iedereen!  

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Ik zou heel graag een keer betrokken zijn bij de organisatie van een groot sportevenement, waarbij ik een spil in het web van de organisatie ben. Sport vind ik een hele mooie verbindende factor tussen mensen, en de organisatie van een groot evenement brengt, naast veel uitdagingen, ook de mogelijkheid om mijn organisatie en planningskills in te zetten!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Dat is elke week weer een ander liedje, maar op dit moment is het Shotgun van George Ezra.

Waar ben je in het weekend te vinden?

In het weekend ben ik te vinden op het hockeyveld, bij vrienden en familie, in de kroeg en af en toe lekker thuis op de bank!

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Blijf dicht bij jezelf – er zijn al genoeg anderen!

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op