menu

Projects, Marlieke Penninx

Marlieke is Young Professional in ons Projects traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Marlieke Penninx

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship?

Strategische communicatie in Innovatie is een brede studieachtergrond. Ik heb geleerd hoe ik met diverse stakeholders toe kan werken naar innovatie en welke manier van communiceren hierbij van belang is. YSE helpt me om mijn vervolgstap na deze studie concreter te formuleren. Hoe? Doordat ik diverse trainingen volg die bijdragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid krijg om binnen het projects traineeship bij verschillende organisatie binnen te kijken én te leren van de ervaringen en adviezen van mijn collega YSE-ers.

Waar ben je trots op?

Dat ik mijn gevoel durf te volgen. Het is niet altijd de makkelijkste weg, maar hierdoor weet ik waar ik echt gelukkig van word en wat me minder blij maakt.

Waar ligt jouw kracht?

In mijn nieuwsgierigheid naar mensen en mijn grote inlevingsvermogen. Ik doorzie hierdoor vaak gemakkelijk processen en hoe een bepaalde situatie in elkaar zit. Ik vind het leuk om vervolgens na te denken hoe zo’n proces of situatie geoptimaliseerd kan worden. Denken vanuit de doelgroep is hierbij voor mij cruciaal. Uit nieuwsgierigheid vragen stellen helpt hierbij en werkt verbindend met de mensen om mij heen. Ik krijg erg veel energie van samenwerken en leren met anderen.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Na doordeweeks veel binnen te zitten ga ik in het weekend het liefst zoveel mogelijk naar buiten. Wandelen of borrelen op een terras met familie en vrienden. En sinds kort ook in mijn eigen moestuin! Een super ontspannen bezigheid om in het zonnetje groente en fruit te zien groeien waar ik vervolgens lekker mee kan koken of anderen blij mee maak.

Het beste advies dat ik ooit kreeg.. 

Goed genoeg is ook goed!

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op