menu

Business developer, Tessa Stottelaar

Tessa is Young Professional in ons Projects traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Tessa Stottelaar

Waarom heb je gekozen voor YSE?

Omdat ik mij er vanaf het eerste moment helemaal thuis voelde. De sfeer en de mensen waren zo leuk dat ik helemaal zin kreeg om hier te werken. Daarnaast was ik ook onder de indruk van de gave opdrachten die iedereen deed. Tijdens het Projects traineeship heb ik enorm veel over mezelf geleerd en heb ik kunnen ervaren waar mijn kracht ligt. Ook heb ik heel veel organisaties kunnen zien, maar de eerste liefde bleef toch YSE. Toen er dus een plekje vrij kwam voor mij in het interne team was ik super blij! 

En wat doe je dan precies?

Ik hou mij vooral bezig met de opdrachtgevers van YSE - bestaande en nieuwe. Hierin zoek ik naar de beste manier om hen te helpen maar ook onze YSE'rs een leuke opdracht te geven! Dat betekent veel bellen, netwerken en bij events aanwezig zijn. Daarnaast vind ik het super leuk om met YSE'rs interne projecten op te pakken en bij te dragen aan de marketing en communicatie van YSE. 

Waar ben je het meest trots op?

Op mijn weerbaarheid en openheid. Ik heb in het traineeship hoge hoogtes en ook diepe dalen meegemaakt. Door daarover te praten en constructief mee om te gaan heb ik er veel van geleerd! 

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op