menu

Business Analyst, Anouk Hendrikse

Anouk is business analyst bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Anouk Hendrikse

Hoe ben je bij YSE terechtgekomen?

Eerst heb ik ruim twee jaar het Projects traineeship van YSE gevolgd. Door middel van mijn opdrachten, de trainingen en persoonlijke coaching kwam ik erachter waar mijn kracht ligt en waar ik energie van krijg. Binnen YSE waren ze opzoek naar een business analist, waarvan het takenpakket heel goed aansloot op mijn gevormde ‘wensenlijstje’. Omdat ik YSE nog steeds een enorm fijne en boeiende organisatie vind, kon ik deze kans natuurlijk niet laten schieten en zo werk ik nu intern voor YSE!

Maar, wat doe je dan precies?                   

Tja, dit antwoord zal ongeveer per maand verschillen. Omdat de functie van Business Analist nieuw is, krijg ik de vrijheid om deze zelf uit te bouwen. Nu ben ik onder andere mee bezig met het opzetten van data-analyses voor onze business modellen en het verbeteren van interne processen. Neem gerust contact met mij op als je wilt weten wat ik op dit moment doe!

Waar ben je trots op?

Trots ben ik op mijn ontwikkeling die ik tijdens mijn traineeship heb gemaakt. Ik sta steviger in mijn schoenen, durf mezelf meer centraal te zetten en haal veel meer plezier uit de dingen die ik doe!

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op