menu

Circular, Eline de Leeuw

Eline is Young Professional in ons Circular traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Eline de Leeuw

Waarom heb je gekozen voor het Circular traineeship van YSE?

Gelijk toen ik de vacature zag voor het Circular Traineeship was ik enthousiast! Tijdens mijn bestuursjaar bij AIESEC heb ik verschillende trainingen gehad over de Sustainable Development Goals van de VN. Deze hebben mij geïnspireerd om aan de slag te gaan met thema’s met betrekking tot duurzaamheid. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn master scriptie geschreven over voedselverspilling. Het was ontzettend interessant om het actuele onderwerp voedselverspilling te combineren met mijn opgedane kennis op het gebied van supply chain management. Daarnaast ben ik door verschillende documentaires en artikelen over de circulaire economie geïnteresseerd geraakt in dit onderwerp. Ik wil graag bijdragen aan de transitie van een lineaire- naar een circulaire economie door mensen tot anders denken aan te zetten en door na te denken over de ontwikkeling van circulaire businessmodellen. Hiermee hoop ik met een economische en ondernemende instelling positief bij te dragen aan de wereld. Naast de ontwikkeling van de wereld vind ik ook mijn eigen ontwikkeling erg belangrijk. Deze combinatie maakt het Circular Traineeship van YSE de perfecte start van mijn carrière!

Waar ben je trots op?

Parachute springen in Kaapstad! Ik vond het ontzettend eng en had nooit gedacht dat ik het zou doen, maar zodra ik het vliegtuig uit sprong was het fantastisch!

Waar ligt jouw kracht / wat is jouw expertise gebied?

Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen, het analyseren en oplossen van problemen en het aanbrengen van structuur. Met mijn enthousiasme en gedrevenheid werk ik hard om doelen te bereiken.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Mijn droomopdracht is het implementeren van een circulair business model in een productiebedrijf dat momenteel werkt met een lineair business model. Zo draag ik concreet bij aan de transitie naar een circulaire economie!

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op