menu

Talent Manager en Programma Manager, Masja Schmitz

Masja Schmitz is talent manager bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Masja Schmitz

Wat doe je binnen YSE?

Ik ben talent manager en projectmanager.

Maar, wat houdt dat dan écht in?

Ik ben op interim basis verbonden met YSE. Als Talent Manager begeleid en coach ik (Young) Professionals op individuele basis en als groep. Ik help hen met vraagstukken over de opdracht, dagelijkse werk, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Daarnaast onderhoud ik de contacten met de opdrachtgever. Als projectmanager begeleid ik (potentiële) opdrachtgevers in hun programma's voor de jonge als meer ervaren professionals. 

Waar ben je trots op?

Ik ben er trots op om met zulke talentvolle, ambitieuze en leuke mensen samen te werken binnen YSE en een bijdrage te leveren aan hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Daarnaast ben ik een trotse moeder van twee kids die graag met hen en anderen op avontuur gaat.

Wat zou je nog met/voor YSE willen bereiken?

Ik zou het erg mooi vinden als YSE HÉT merk wordt dat "on top of mind is" voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en waar organisaties graag mee samen werken.

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?

Van alles: van vragen over management development in algemeen en management development voor ervaren doelgroep. Ik ben ook te bereiken voor hulp bij vragen over persoonlijke ontwikkeling, trainingen en natuurlijk voor mooie samenwerkingen met YSE.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op