menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Trainingsavond Studenten - UniPartners Nijmegen

Locatie: Utrecht Datum: 8 juni 2020 18:00 - 22:00
 

Deze middag komt UniPartners Nijmegen langs, kijk bij 'events' waar nog een plekje vrij is. 

We hebben vijf verschillende trainingen samengesteld om ervoor te zorgen dat voor elke groep een passende training te vinden is! 

MBTI: Zijn jullie op zoek naar meer inzicht in jullie team? In deze training maak je een persoonlijkheidstest waar je vervolgens met je team mee aan de slag gaat. Welke types hebben jullie in je team? Wat zegt dat over jullie als team? Dit zijn vragen waar jullie mee aan de slag gaan. 

Time Management: Als student heb je te maken met verschillende agenda's, deadlines en veel afspraken. Daarnaast volg je wellicht nog een studie, wil je je familie of vrienden nog een keer zien en moeten die drankjes er af en toe ook nog worden af gesport. In de training timemanagement leer je om de baas te worden over jouw agenda.

Jij als merk: We zijn goed in het bedenken van een marketingstrategie voor bedrijven maar hoe vaak nemen we nou de tijd om dit voor onszelf uit te stippelen... Hoe zet je jezelf neer? Welke eigenschappen van jou maken je uniek? En hoe draag je dat vervolgens het beste uit tijdens een project, bij een netwerkborrel of tijdens een sollicitatie? Deze vragen behandelen we in de training. 

Samenwerken: Of het nou je projectgroepje, hockeyteam of huisgenoten zijn.. je werkt als student dagelijks met mensen samen. En hoe komt het nou dat dat de ene keer beter gaat dan de andere keer? Deze training is gericht om studenten die met elkaar samenwerken elkaar nog beter te laten begrijpen. 

Presenteren: Voel jij nog steeds die spanning wanneer jij je sponsor een presentatie moet geven over jullie plannen of wanneer jij een update moet geven aan je studiegenoten over je thesis? In deze training ga je aan de slag met  hoe je een pakkende, boeiende presentatie geeft.

Lijkt jullie dit leuk?
Deze avond is nog niet gereserveerd dus je kan je aanmelden als bestuur of vereniging door een mail te sturen naar mara@yse.nl We nemen dan contact met jullie op om de precieze invulling van de avond te bespreken.