menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Trainingsavond Studenten - SOLVE

Locatie: Utrecht Datum: 17 februari 2020 19:00 - 22:00
 

Deze avond ontvangen we SOLVE. Je kunt bij de andere data kijken waar nog plek is. 

Willen jij en je bestuur of vereniging ook een keer een training volgen bij YSE? Dan hebben wij goed nieuws! Wij geven elke 2e week van de maand een training aan een groep studenten.

We hebben vijf verschillende trainingen samengesteld om ervoor te zorgen dat voor elke groep een passende training te vinden is! 

MBTI: Zijn jullie op zoek naar meer inzicht in jullie team? In deze training maak je een persoonlijkheidstest waar je vervolgens met je team mee aan de slag gaat. Welke types hebben jullie in je team? Wat zegt dat over jullie als team? Dit zijn vragen waar jullie mee aan de slag gaan. 

Time Management: Als student heb je te maken met verschillende agenda's, deadlines en veel afspraken. Daarnaast volg je wellicht nog een studie, wil je je familie of vrienden nog een keer zien en moeten die drankjes er af en toe ook nog worden af gesport. In de training timemanagement leer je om de baas te worden over jouw agenda.

Personal branding: Een eerste indruk is vaak binnen 5 seconden gemaakt en het is lastig deze weer bij te stellen. Belangrijk dus dat je eerste indruk op mensen goed is! Voor zowel netwerkborrels, events of komende sollicitaties. In deze training gaan we hiermee oefenen en krijg je praktische tips. 

Samenwerken: Of het nou je projectgroepje, hockeyteam of huisgenoten zijn.. je werkt als student dagelijks met mensen samen. En hoe komt het nou dat dat de ene keer beter gaat dan de andere keer? Deze training is gericht om studenten die met elkaar samenwerken elkaar nog beter te laten begrijpen. 

Presenteren: Voel jij nog steeds die spanning wanneer jij je sponsor een presentatie moet geven over jullie plannen of wanneer jij een update moet geven aan je studiegenoten over je thesis? In deze training ga je aan de slag met  hoe je een pakkende, boeiende presentatie geeft.

Lijkt jullie dit leuk?
Deze avond is nog niet gereserveerd dus je kan je aanmelden als bestuur of vereniging door een mail te sturen naar mara@yse.nl We nemen dan contact met jullie op om de precieze invulling van de avond te bespreken.