menu

Adres

Amsterdamsestraatweg 40
, 3743DT Baarn
, Nederland

Social media

Facebook · Instagram · LinkedIn

Netwerken in complexe organisaties

Locatie: Utrecht Datum: 22 februari 2019 09:00 - 12:30
 

Een verandering doorvoeren, hoe klein dan ook, kan in een grote of hiërarchische organisatie ingewikkelde situaties opleveren. Want hoe kan je de betrokkenen enthousiasmeren voor jouw doelen? En hoe zorg je er voor dat je de juiste mensen om je heen verzamelt om die doelen te bereiken? Samen met experts uit verschillende generaties en organisaties gaan we het gesprek aan over netwerken in complexe, grote en hiërarchische organisaties.

Op deze interactieve ochtend zal Sander van der Veen zijn inzichten en ervaringen delen. Als interim-manager bij de Rabobank en directeur van de Schooldakrevolutie beweegt hij zich al jaren in grote en complexe organisaties.

Gedurende de ochtend behandelen we verschillende thema’s. Om te beginnen zullen we ons verdiepen in de manier waarop je voldoende draagvlak kunt verkrijgen voor jouw doelen. Vervolgens kijken we naar de wijze waarop je de verkregen steun kunt omzetten in concrete daden en veranderingen, oftewel: de manier waarop je de verandering organiseert. Tot slot kijken we naar jou, de veranderaar, en de manier waarop jouw competenties en persoonlijkheid een rol speelt in het proces.

Aanmelden, Netwerken in complexe organisaties

Ik heb de privacy voorwaarden van yse gelezen en ga daarmee akkoord