menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Kennismaken met YSE

Locatie: Online Datum: 10 april 2020 11:00 - 12:00
 

Kom je kennismaken?

Wil jij weten hoe het is om bij YSE te werken? Meld je dan aan voor onze digitale koffiedate. Op vrijdag 10 april zitten de YSE trainees (achter hun computer) klaar om al jouw vragen over onze traineeships en ons ontwikkelprogramma te beantwoorden. Vermeld bij je aanmelding welk(e) traineeship(s) jou het meest aanspreken, dan zorgen wij dat je aan de juiste trainee gekoppeld wordt. In je afspraak bevestiging ontvang je een link waarmee je kan deelnemen aan het gesprek. Dit kan vanachter je laptop of telefoon, wel zo makkelijk. 

Deze vrijdag geen tijd maar wil je toch je vragen stellen? Dan kan je je aanmelden voor een van de andere vrijdagen in april. 

 

Goed om te weten

Wij hebben de sollicitatie procedure voor onze interim traineeships aangepast. Hieronder een kort overzicht. Let wel op dat dit niet geldt voor de Incompany traineeships die online staan. De procedure voor Incompany kan je onderaan elke individuele vacaturepagina vinden.

  1. Je kan nog gewoon solliciteren door je CV en motivatiebrief te uploaden bij de vacature die je aanspreekt.
  2. Eind mei laten we je weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Deze gesprekken vinden in juni plaats.
  3. Mochten we enthousiast zijn na het gesprek dan krijg je een uitnodiging om online een capaciteitentest te maken.
  4. Als de capaciteitentest goed is gemaakt dan ben je van harte welkom op de selectiedag. Deze is de eerste, tweede of derde week van juli.
  5. Mocht je een aanbod krijgen dan start je in september, oktober of november.

 

Aanmelden, Kennismaken met YSE

Ik heb de privacy voorwaarden van yse gelezen en ga daarmee akkoord