menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Inhousedag Smurfit Kappa

Locatie: Deventer Datum: 23 mei 2019 13:00 - 17:00
 

Ben jij op zoek naar een traineeship bij een internationale organisatie met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Wil je tijdens een traineeship ook graag tijd besteden aan je persoonlijke ontwikkeling en zie je uitdaging in diverse opdrachten de aankomende 2 jaar? Kom dan kennismaken met Smurfit Kappa Benelux op 23 mei 2019 van 13.00 – 17.00 tijdens onze interactieve Inhousedag op onze productielocatie te Deventer!

Smurfit Kappa is een van 's werelds meest toonaangevende producenten van papieren en kartonnen verpakkingen. Wereldwijd zetten 46,000 werknemers op 370 verschillende productielocaties en in 35 landen zich dagelijks in om op maat gemaakte verpakkingen voor alle industrieën te realiseren. Tenslotte, bedenk maar eens iets wat niet verpakt hoeft te worden! Binnen Smurfit Kappa Benelux werken ongeveer 3.000 medewerkers op onze verschillende locaties. Het hoofdkantoor van de Benelux is gevestigd in Oosterhout (NB). Een tiental trainees, in verschillende fasen van hun traject, is verspreid over de Benelux.

Tijdens de inhousedag nemen we je mee in de verrassende en innovatieve wereld van papier en karton tijdens een creatieve workshop over de ontwikkeling van een verpakking voor de supermarkt. We leren je meer over 'shelf ready packaging, wat ten grondslag ligt aan ieder ontwerp. In teams zullen jullie met deze kennis en het nodige gereedschap zelf een eigen innovatieve verpakking gaan ontwikkelingen. Uiteraard gaan we ook een bezoek brengen aan een van onze productielocaties zodat je het proces van papier naar verpakking met eigen ogen kunt zien. Daarnaast zullen onze trainees jou uitgebreid vertellen over hun verschillende opdrachten en trainingen!

Ben jij een master of bachelor student in de laatste fase van je studie met ambitie binnen Sales, Operations of Management? Heb jij de ambitie om je maximaal te ontwikkelen in ons traineeship door uitgedaagd te worden in diverse opdrachten en ambieer jij op termijn een leidinggevende positie? Dan kijken wij ernaar uit jou te ontmoeten op 23 mei 2019 op onze productielocatie te Deventer!. Kijk voor uitgebreide informatie over ons traineeship op www.traineeshipbijsmurfitkappa.nl

Wil je er bij zijn? Meld je dan aan door jouw CV en een korte motivatie te mailen naar traineeship@smurfitkappa.nl