menu

Adres

Amsterdamsestraatweg 40
, 3743DT Baarn
, Nederland

Social media

Facebook · Instagram · LinkedIn

How Cities and Regions can transition to a Circular State

Locatie: Baarn, Amsterdamsestraatweg 40 Datum: 11 april 2018 09:00 - 17:00
 

Deze training focust op het omarmen van de pionierende steden. Dit doen we door jullie te inspireren met inzichten, kennis en strategieën die over de hele wereld worden toegepast en toegepast kunnen worden. Je leert om de invloed van circulaire steden en de rol van de inwoners mee te nemen en een plaats te geven in toekomstige strategieën.

Dit doe je door aan de slag te gaan met de leidende rol van steden in circulair gedreven modellen, succesverhalen te analyseren en bijdragen hieruit toe te passen in bestaande modellen en dieper in te gaan op achterliggende strategieën.  

Het komende jaar organiseren wij vier inhoudelijke modules over de circulaire economie (financing the transition, digital tools, collaboration between cities and regions en designing). Wij hebben nog drie plekken beschikbaar. Deze training is geschikt voor Young Professionals (0-3 jaar werkervaring) en High Potentials (3-10 jaar werkervaring). Deelname aan deze training kost € 600,-. Wil je meer trainingen bijwonen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanmelden, How Cities and Regions can transition to a Circular State