menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Digital NOW 2020! Scaling Smart Solutions

Locatie: Botanische tuinen, Budapestlaan 17, 3584 CD Utrecht Datum: 2 april 2020 12:30 - 17:00
 

Digital NOW 2020! Scaling smart solutions.
AI, Internet of Things (IoT) en 5G. Slechts een greep van de termen waar je tegenwoordig niet meer omheen kan. Maar hoe maak je de vertaalslag van een slim IoT idee naar een sterk business model binnen een bestaande organisatie? En hoe integreer je dit succesvol op volle schaal? Op de 3e editie van Digital NOW doe jij de benodigde skills op om jouw IoT project van een PowerPoint naar de praktijk te brengen. Experts uit zowel de publieke als private sector delen hun ervaringen en oplossingen. 

Onder andere Schiphol en BDR Thermea delen hun ervaringen en hoe zij erin zijn geslaagd innovatieve digitale oplossingen succesvol te implementeren én op te schalen. Van powerpoints vol buzzwords naar echte praktijk waarin duurzame waarde creatie centraal staat. 

Na deze inspirerende sessies kun je deelnemen aan diverse hands-on workshops. Neem hiervoor een laptop met volle accu mee! We sluiten de dag af met een borrel waar je 'like-minded' mensen ontmoet en de kans krijgt om na te praten met onze workshop leaders. Ben jij erbij?

Voor wie? 
Professionals binnen de thema's digitale transformatie, technologie en future business die op zoek zijn naar handvatten om IoT ideeën in hun organisatie verder uit te rollen.

Deze middag is met name bedoeld om ervaringen te delen omtrent IoT opschaling middels praktijkvoorbeelden. De workshops zijn ingericht voor verschillende kennisniveaus van IoT. Zo kan iedereen meedoen!

Masterstudent en ook geïnteresseerd? Dat kan! Er zijn beperkte plekken beschikbaar voor ambitieuze masterstudenten op basis van cv selectie. Stuur je motivatie en cv naar margot.s@yse.nl 

Wanneer? 2 april 2020 van 12:30-17:00 uur 

Waar? Botanische tuinen, Budapestlaan 17, 3584 CD Utrecht. Gratis parkeren beschikbaar en per OV goed bereikbaar. 

Kosten? Gratis

Enthousiast? Top! Meld je dan aan via de aanmeldlink onderaan deze pagina. 

Programma:  
Over de inhoud programma volgt snel meer informatie. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Houdt deze webpagina in de gaten of volg ons op LinkedIn

Vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar margot.s@yse.nl 

 

Aanmelden, Digital NOW 2020! Scaling Smart Solutions

Ik heb de privacy voorwaarden van yse gelezen en ga daarmee akkoord