menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Denktank Talent Exchange Program

Locatie: Ministerie van Defensie, Utrecht Datum: 11 maart 2019 13:00 - 16:00
 

YSE is op initiatief van Rijkswaterstaat van start gegaan met het Talent Exchange Program. Het doel van dit Exchange Program is dat Young Talent een project kan doen bij een andere organisatie. Leren van anderen over de organisatiegrenzen heen is het uitgangspunt van Talent Exchange Program. Het Talent Exchange netwerk bestaat uit organisaties die hun Young Talent deze kans durven te bieden en/ of Young Talent welkom heten om een mooie bijdrage te leveren aan de organisatie. Learning on the job maar dan bij een andere organisatie of met Young Talent uit andere organisaties.

Op 11 maart van 13:00-16:00 vindt een bijzondere Denktank plaats, waarbij de doelstelling is om rondom specifieke onderwerpen, Talent Exchange Area’s, zoals Infra keten, Bedrijfsvoering, Digital & Data, Veiligheid, Duurzaam & Circulair op zoek te gaan naar een match tussen opdracht en talent.

Voor deze bijeenkomsten zijn Young Professionals, Managers en HR professionals uitgenodigd. De gastorganisatie voor deze bijeenkomst is het Ministerie van Defensie, Kromhoutkazerne, Herculeslaan 1 in Utrecht.

Wil jij ook meedenken, of meedoen aan het programma? Meld je aan voor de Denktank! Heb je vragen over het Talent Exchange Program, neem dan contact op met Masja : masja@yse.nl