menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Denktank "Innoveren binnen of buiten de organisatie"

Locatie: YSE, Joseph Haydnlaan 2A te Utrecht Datum: 9 mei 2019 14:30 - 17:00
 

Innoveren in een grote organisatie, doe je dat nou binnen- óf buitenshuis? Eén ding is zeker: organisaties moeten blijven innoveren om mee te komen met de markt. Het liefst zijn we de markt zelfs een stapje voor. Maar waar begin je en hoe pak je dat aan? De weg naar de succesvolle innovatie is voor velen onzeker. 

Om in te spelen op deze beweging investeren managers vaak in risicovolle projecten. Echter met wisselende resultaten. Want maak je nog regelmatig gebruik van de Facebook Phone of Google Glass? Precies, wij ook niet… 

Wie spreken er?

Tijdens de Denktank komen organisaties aan het woord die innovaties met succes hebben doorgevoerd. We verwelkomen Guido Berben, één van de oprichters van Tikkie. Tikkie is het schoolvoorbeeld van innovatie buitenshuis: ABN AMRO besloot een team buiten de bank haar gang te laten gaan, en met succes. Verder verwelkomen we Jeroen van der Heijden die binnen PostNL nieuwe business modellen bedenkt en lanceert bij de PostNL Innovatiestudio.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze Denktank proberen we antwoord op onderstaande vragen te krijgen:

  • Welke invloed heeft de markt (gehad) op de gekozen innovatiestrategie?
  • Welke processen en middelen hebben grote organisaties nodig om radicale innovaties te kunnen ontwikkelen?
  • Kun je beter binnen de organisatie innovaties ontwikkelen of dit zonder (te) veel invloed van de moederorganisatie doen?

Guido en Jeroen delen hun ervaringen en vervolgens nemen zij deel in een interactief panel, waarbij ze vragen van jou en onze dagvoorzitter beantwoorden en we ook met elkaar het gesprek aangaan. 

Voor wie is deze denktank?

Voor medior en senior professionals.

Hoe kan ik me aanmelden?

Zie onder!

Aanmelden, Denktank "Innoveren binnen of buiten de organisatie"

Ik heb de privacy voorwaarden van yse gelezen en ga daarmee akkoord