menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Denktank Circular bij Smurfit Kappa

Locatie: Warandelaan 2, Oosterhout Datum: 9 mei 2019 09:00 - 12:30
 

"Duurzaamheid bij Smurfit Kappa: van grondstof tot consumentengedrag''

De transformatie naar de circulaire economie biedt grote kansen voor de verpakkingsindustrie. Het terugdringen van plastic, slimmer gebruik van materiaal en innovatieve oplossingen hebben de toekomst. Smurfit Kappa is toonaangevend op het gebied van papieren en kartonnen verpakkingen en zeer vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

Wie spreken er?

In deze denktank zal Claire Schreurs, Energy & Sustainability Manager, ons meenemen in de visie van Smurfit Kappa op circulariteit aan de hand van concrete toepassingen in verpakkingsontwerp, productie, supply chain management en energievoorziening.
 
Vervolgens neemt Frank Sinnige je mee in het substitutieproces van plastic verpakkingen door papieren verpakkingen. Tijdens deze brainstorm gaan we aan de slag met: hoe beïnvloed je duurzaam consumentengedrag met behulp van verpakkingstechnologie? Dit betekent dat je niet alleen kennis krijgt, maar ook je eigen kennis inbrengt.

Wat is het programma?

09:00 Inloop
09:15 Introductie Smurfit Kappa en duurzaamheid door Claire Schreurs
10:15 Koffiepauze
10:30 Case introductie: "hoe beïnvloed je duurzaam consumentengedrag met behulp van verpakkingstechnologie?" door Frank Sinnige.
11:00 Brainstorm
11:45 Afsluiting met lunch

Voor wie is deze denktank?

Professionals in de circulaire economie, duurzaamheid, supply chain management.

Aanmelden, Denktank Circular bij Smurfit Kappa

Ik heb de privacy voorwaarden van yse gelezen en ga daarmee akkoord