menu

Adres

Amsterdamsestraatweg 40
, 3743DT Baarn
, Nederland

Social media

Facebook · Instagram · LinkedIn

College Tour - Stakeholder Management bij Tata Steel

Locatie: Breedbandweg 1, 1951 MC Velsen-Noord Datum: 31 augustus 2018 13:00 - 17:00
 

150 projecten managen onmogelijk? Zeker niet. Ook niet als het gaat om een van ‘s werelds grootste staalfabrikanten? Nee echt niet. Wil je weten hoe dit gedaan wordt? Kom dan 31 augustus naar de College Tour van YSE bij Tata steel!

De productie van hoogwaardig staal is complex. Er is geen sector denkbaar met bedrijfsprocessen van zo’n enorme schaalgrootte. Tata Steel investeert daarom jaarlijks vele honderden miljoenen euro’s in innovatie van deze processen en producten om de kwaliteit en efficiëntie te verhogen en de kosten te reduceren.  Deze investeringen worden vorm gegeven door verbeterprogramma’s, elk bestaand uit een groot aantal projecten. Een essentiële factor voor het succes van zo’n programma is het managen van de belangen en verwachtingen van alle betrokken partijen, ofwel stakeholdermanagement.

Rutger Stottelaar - programmamanager customer value opperations bij Tata Steel – vertelt in de College Tour hoe hij zijn 150 projecten en de bijbehorende stakeholders managet. Hij stuurt  interne consultants aan die de processen analyseren, verbeteringen ontwerpen, deze implementeren en ook borgen. Rutger vertelt  hoe hij samenwerkt met de consultants en bestuurders, hoe hij het overzicht hierin bewaart en zal met ons delen wat hij de belangrijkste aspecten van stakeholdermanagement vindt.

Meld je hieronder snel aan want voor deze College Tour zijn slechts 25 plekken beschikbaar!

Vervoer vanaf station Beverwijk wordt voor de deelnemers verzorgd.

Let op: Deelname vraagt om een investering van €300,- p.p.
Ben je WO-student en ben je geïnteresseerd in YSE of wil je je graag verdiepen in het onderwerp, dan kun je kosteloos deelnemen aan dit event.
Meer weten? Stuur even een mail naar simon@yse.nl 

Aanmelden, College Tour - Stakeholder Management bij Tata Steel

Ik heb de privacy voorwaarden van yse gelezen en ga daarmee akkoord