menu

Adres

Amsterdamsestraatweg 40
, 3743DT Baarn
, Nederland

Social media

Facebook · Instagram · LinkedIn

College Tour - Digital Innovation

Locatie: YSE, Amsterdamsestraatweg 40, Baarn Datum: 5 januari 2018 13:00 - 17:00
 

Uitgeverijen zitten midden in een digitale transformatie. Werd vroeger de meeste informatie verspreid op papier, nu is dat online of via mobiel. De functies die de krant, het boek, het tijdschrift en het schoolboek traditioneel vervulden worden steeds meer ingevuld door digitale alternatieven. Mediabedrijven als Google, Facebook  en Amazon lijken steeds meer op uitgeverijen en uitgeverijen worden steeds meer multimediabedrijven. Een sector in beweging waarin de ene innovatie op de andere volgt, waarin nieuwsvoorziening, mediaconsumptie en educatie opnieuw worden uitgevonden. Waar haal jij je informatie vandaan?  

 Tijdens deze College Tour zal Jasper Baggerman van het Nederlandse Uitgeversverbond, voormalig manager van het innovatielab van Wolters Kluwer, zijn ervaringen komen delen op het gebied van innovaties in de media. Hoe kijkt hij naar hoe de mediamarkt verandert en welke nieuwe businessmodellen hun intreden doen. Welke rol ziet hij voor uitgeverijen in de toekomst? In een interactieve workshop kun je ervaring opdoen met innoveren in de media. Hoe ziet de informatievoorziening van jouw toekomst eruit? Tijdens deze interactieve College Tour zal je het te weten komen! 

Dit evenement is geschikt voor Young Professionals en studenten, met name met ervaring en interesse in digitale innovaties.

Let op: Deelname vraagt om een investering van €300,- p.p.
Ben je WO-student en ben je geïnteresseerd in YSE of wil je je graag verdiepen in het onderwerp, dan kun je kosteloos deelnemen aan dit event.
Meer weten? Stuur even een mail naar joost@yse.nl 

Aanmelden, College Tour - Digital Innovation