menu

Adres

Amsterdamsestraatweg 40
, 3743DT Baarn
, Nederland

Social media

Facebook · Instagram · LinkedIn

College Tour - Circular - Supply Chain Management

Locatie: Utrecht Community (UCo), 2e Daalsedijk 6a, Utrecht Datum: 2 februari 2018 14:00 - 17:00
 

De opmars van organische en biologische producten is al jarenlang gaande. Toch zijn er nog steeds veel vooroordelen over deze producten en is nog niet iedereen overtuigd. Eosta is distributeur van verse biologische en eerlijke groente en fruit, en werkt dagelijks aan het creëren van meer bewustzijn rond dit thema. Een steeds belangrijker argument in de strijd tussen reguliere en biologische producten betreft de zogeheten ‘verborgen kosten’ van reguliere producten, die nu worden doorgeschoven naar de belastingbetaler. Als je deze kosten zou meerekenen in de productprijs blijkt al snel; biologisch is niet te duur, gangbaar is te goedkoop!

Tijdens deze College Tour zal onder andere worden ingegaan op de zogeheten ‘True Cost’ van groente en fruit. Wat is het, hoe bereken je de True Cost, wat zijn de uitdagingen in de keten van biologische landbouw en hoe blijf je interessant voor de “gewone” consument? Michaël Wilde, Sustainability & Communications manager bij Eosta, werkt al jarenlang aan meer transparantie en duurzaamheid in de agrarische supply chain. Hij neemt ons mee in zijn avonturen binnen de sector, en raakt daarbij onderwerpen zoals communicatie, marketing, transparantie en keten-samenwerking.

 

Let op: Deelname vraagt om een investering van €300,- p.p.
Ben je WO-student en ben je geïnteresseerd in YSE of wil je je graag verdiepen in het onderwerp, dan kun je kosteloos deelnemen aan dit event.
Meer weten? Stuur even een mail naar joost@yse.nl 

Aanmelden, College Tour - Circular - Supply Chain Management