menu

Adres

Amsterdamsestraatweg 40
, 3743DT Baarn
, Nederland

Social media

Facebook · Instagram · LinkedIn

4Generations 4Talent - Winter Editie

Locatie: YSE, Amsterdamsestraatweg 40, te Baan Datum: 18 januari 2018 13:00 - 18:00
 

Op 18 januari 2018 vindt alweer de vierde editie van 4Generations4Talent plaats! Het event waarbij WeShareTalent en YSE vier generaties in zakelijke context bij elkaar brengen. Met organisaties uit ons netwerk is een interactief programma neergezet. Sprekers vanuit diverse vakgebieden zullen een inkijk geven aan de hand van eigen ervaringen. Ze delen uitdagingen en best practices. Kom je met ons leren ‘van elkaar, met elkaar’, nieuwe inspiratie opdoen, mensen ontmoeten, en bijdragen aan weer een razend inspirerend event?

De thema’s van dit jaar zijn gebaseerd op actuele thema’s in de markt en de Communities van WeShareTalent. Onderstaande informatie geeft je alvast een voorproefje van het event!

Change - Rick Aalbers - Radboud Universiteit
Tijdens deze sessie neemt Rick ons mee in change management en hoe dit voor versnelling in business succes kan zorgen. Zit jij zelf ook middenin een veranderingstraject of wil je je graag voorbereiden op een aankomende verandering? Kom hier dan ervaringen uitwisselen en ga de volgende dag aan de slag met deze inzichten!

Innovation - Rob de Graaf - Philips
Hoe kun je als organisatie innovaties gebruiken als katalysator voor vooruitgang? En hoe zorg je ervoor dat innovatie écht werkt? Rob heeft veel ervaring rondom dit thema en zal dit aan de hand van de pijlers ‘strategie’, ‘idee’, ‘product’ deze middag met ons delen. Kom jij ook meepraten en leren over innovaties voor jouw organisatie?

Talent - Simon Klop - YSE
Kent generatie Y als geen ander vanuit breed onderzoek naar en ervaring met de doelgroep. Hij deelt zijn inzichten in hoe Generatie Y denkt, werkt, handelt; als werknemer en als belangrijkste consumentendoelgroep voor alle B2C organisaties.

Governance - Hans Stellingsma - Governance by Meaning
Het interne en externe toezicht wordt vaak gedaan door meer ervaren professionals. Wat kan het voordeel zijn van het verjongen, vernieuwen en verfrissen van toezichtsorganen? Hans zal ons tijdens deze sessie het antwoord op deze vraag laten ervaren vanuit zijn eigen ervaring als toezichthouder en initiatiefnemer van Governance by Meaning, waarmee hij een verjonging in de boardroom wil realiseren.

Digital - Wim Bouman - Alliander
Geeft antwoord op vragen als: Waar start je met met digitalisering? en Wat is de impact van nieuwe technologiën op jouw organisatie? Met zijn ervaringen als Strategy Consultant in Blockchain en innovatieve business modellen, kan hij hier veel over vertellen.

Marketing - Frans-Jan van Rongen - Wavin
Zal tijdens deze sessie zijn ervaringen delen op het gebied van innovatieve ideeën voor marketing en het bereiken van de juiste klanten. Als Marketing Director van Wavin, kan hij als geen ander tips en tricks geven en in gesprek gaan over wat kan werken voor jouw organisatie.

We zien je graag op 18 januari na de lunch om 13:00! Het programma duurt tot ongeveer 18:00 en zal worden afgesloten met een borrel en een hapje om verder te praten en elkaar te ontmoeten.

Let op:
Aanmelden kan via: https://goo.gl/4VxFz7

Het event vraagt om een investering van €300,-. Wil je meer weten? Mail naar marlieke@wesharetalent.com