menu

Smart september - Strategisch ontwerp & Applicatie: De corona app

Datum: 24 September 2020 10:00 - 12:00
 

Dit jaar vindt Digital Now plaats in de vorm van Smart September.  Een serie van vier gratis webinars met verschillende thema's omtrent Smart Solutions en hoe je hier als organisatie mee omgaat.

 

Digital Now wordt jaarlijks georganiseerd door de TA Digital. 

In de vorige edities kwamen er  zo’n 100 man samen om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen met sprekers van onder anderen Ahold en ABN AMRO.

Voor dit jaar hebben we 4 hele gave sessies voorbereid met sprekers van Schiphol, BIT, BDR-thermea  en de CoronaMelder-app.

 

De sessies zijn toegespitst op Professionals die geïnteresseerd zijn in thema's als digitale transformatie, future business en open innovatie. Tijdens deze sessies krijg je handvatten, ideeën en inspiratie om in je eigen werk weer toe te passen.

Bij sommige sessie is beperkt plaats, dus wees er snel bij!

Zien we je daar?

 

Strategisch ontwerp & Applicatie: De corona app

Donderdag 24 september 10:00 – 12:00 uur

Onder grote tijdsdruk, politieke inmenging en kritisch oog van de maatschappij een app ontwerpen vanaf scratch? De co-creators van de CoronaMelder-app delen hun ervaring. Interesse in deze sessie? Vind hier meer informatie en schrijf je in!

 

Nog meer kennis op doen? Kijk dan even hieronder? 


Visie & Strategie: Met Smart Solutions voorsorteren op de toekomst!

Donderdag 3 september 15:30 – 17:00 uur

In de eerste sessie van de ‘Smart September’ serie werpen we samen met Marco van der Werf (co founder van Bit) een blik in de toekomst van Smart Solutions. Interesse in deze sessie? Vind hier meer informatie en schrijf je in!

 

Organisatie & Services: Smart Solutions in de praktijk op Schiphol.

Woensdag 9 september 11:00 - 12:00

In deze tweede sessie van de ‘Smart September’ serie leren we waarom je bold en * b r a v e * moet zijn om digital solutions daadwerkelijk te implementeren in een van de drukste luchthavens ter wereld. Interesse in deze sessie? Vind hier meer informatie en schrijf je in!

 

“You can’t build a great building on a weak foundation”.

Donderdag 17 september 15:30 – 17:00 uur: Architectuur en processen

Hoe ontwerp je een innovatieve IT-architectuur in een bestaande organisatie, die ook nog eens toekomstbestendig is? Dat ontdek je in de derde sessie van de ‘Smart September’. Interesse in deze sessie? Vind hier meer informatie en schrijf je in!

Aanmelden, Smart september - Strategisch ontwerp & Applicatie: De corona app

Ik heb de privacy voorwaarden van yse gelezen en ga daarmee akkoord

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op