menu

Masterclass - No Burn-out

Datum: 4 October 2018
 

Burnout is hét thema van de 21ste eeuw. Ruim 10% van werkend Nederland heeft ermee te maken, in overmatige stressklachten die kunnen leiden tot burn out en langdurig uitval op werk. Het onderwerp leeft bij werknemers van alle leeftijden, misschien wel in bijzonder bij starters die de arbeidsmarkt betreden. Tijdens deze Masterclass zullen Hidde Piekaar en Eltjo Benedick ervaringen vanuit wetenschappelijk (zie hier het onderzoek van YSE) én praktisch perspectief inzetten, en zal het doel van de workshop zijn om samen een aantal concrete tips op te stellen zodat we onze eigen organisaties meer 'burn-out-proof' kunnen maken. 

De facilitators

Hidde Piekaar werkt al meer dan 10 jaar bij de Rabobank en focust zich daarbij op de preventie en herstel van burn-outs. Met zijn achtergrond in de psychologie ziet hij veel verschillende kansen die verzilverd kunnen worden. Dit past hij al tijden toe bij veel verschillende teams en werkwijzen binnen de Rabobank en zal zijn expertise nu graag met jullie delen. 

Eltjo Benedick heeft een achtergrond in de organisatiepsychologie en zet dit al geruime tijd in bij de begeleiding van Young Professionals en hun eerste stappen op de arbeidsmarkt. Hij herkent de gevaren van een burn-out dan ook als geen ander en deelt deze ervaring met jullie tijdens deze masterclass. 

Aanmelden kan onderaan deze pagina of via: marlieke@wesharetalent.com 

Deze Masterclass is onderdeel van de Talent Community van WeShareTalent. Wil je op de hoogte blijven van alle events in deze community? Dat kan via de WeShareTalent kanalen, zoals de website en app. 

Aanmelden, Masterclass - No Burn-out

Ik heb de privacy voorwaarden van yse gelezen en ga daarmee akkoord

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op