menu

Say hi to YSE – Een interview met een van onze Business Unit managers

 

YSE is een bedrijf dat zich focust op talent voor en achter de schermen. We proberen het beste uit onze collega’s te halen en willen voor iedereen de ideale werkervaring creëren. Maar wat maakt YSE nu zo uniek? En waarom zou je hier graag willen werken? In een interview met Hanne Steenhuis, één van onze Business Unit managers, vertelt ze hier alles over en haar ervaringen binnen het bedrijf.

Volgens Hanne is hetgeen wat haar het meest trok binnen YSE de sociaal verbonden cultuur die er bij YSE heerst. Het bedrijf staat voor impact maken maar vindt dat dit niet ten kosten hoeft te gaan van een gezellige en open sfeer. Het samenwerken met jong en ambitieuze collega’s geeft Hanne energie. Dat, gezamenlijk met het vertrouwen in het bedrijf naar de collega’s toe vindt ze een bijzonder mooie combinatie.

Wat Hanne nieuwe YSE-ers graag zou willen meegeven is dat je bij YSE de ruimte hebt om je eigen voorkeuren te ontdekken en je eigen verantwoordelijkheid voor je keuzes te nemen.  Tijdens het traineeship heb je de mogelijkheid om te ontdekken waar je goed in bent, maar ook om stil te staan bij je valkuilen en daarnaast jezelf verder te ontwikkelen. Het belangrijkste vindt Hanne dat je aan de start van je carrière leert om je eigen keuzes te maken. Leren vanuit persoonlijke motivatie is van belang voor het succes van je ontwikkeling. Waar wil je in groeien, waarom juist dat en wat is daar voor nodig? Waarom maak je bepaalde keuzes en overwegingen?

‘De trainees begeleiden met dit soort vraagstukken vind ik ontzettend leuk om te doen, omdat het je inzichten geeft die waardevol zijn voor je toekomst.’

Kortom, voor Hanne een fijne open organisatie met een unieke werkcultuur waarin hard werken, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en tijd voor sociale en gezellige activiteiten een bijzondere succesformule is.

Graag nodig ik je uit voor een kopje koffie, stuur me gerust een bericht via hanne@yse.nl

-

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op